Кантора Петров – Професионален Домоуправител за София и Перник

Кантора Петров – Професионален Домоуправител за София и Перник

Разгледайте нашите пакетни оферти за София и Перник

Кантора „Петров“ – Професионалните домоуправители предлага изгодни пакетни оферти на своите клиенти за София и Перник. Кликнете на съответния бутон по-долу, за да разгледате нашите предложения. Представили сме ви удобна таблица, с която лесно можете да сравните нашите цени и услуги. Предлагаме най-изгодните и богати пакетни услуги с гарантирано отлично качество и безупречно обслужване.

Не забравяйте да разгледате и менюто Услуги, където сме поместили информация за всички предлагани от нас услуги.

В статията която следва след бутоните може да прочетете повече информация относно дейността на домоуправителя, допълнителните пакетни услуги и защо наемането на професионален домоуправител от компетентна фирма вече не е лукс, а необходимост.

Какво представлява професионалният домоуправител като услуга?

Всяка жилищна сграда трябва да има домоуправител, който да поеме отговорността за общите ангажименти и проблеми. Често съседите се затрудняват да изберат управител сред живущите в сградата. Никой от собствениците не иска да се ангажира с неблагодарната работа на домоуправителя. Негови ангажименти са да организира общо събрание, да изготви правилник, да се грижи за домовата книга и останалата документация на блока, да регистрира етажната собственост в общината. Той е и касиер на жилищната сграда, трябва да събира таксите, да плаща сметките, да управлява общите средства, отговаря за ремонтите и отчетите за всичко това.

Повечето хора са много ангажирани, как да се намери, кой да се занимава с трудната и отговорна дейност? Случва се, сред тях да се намери някой амбициозен човек, който се наема да координира отношенията между съседите и институциите. Понякога този човек се справя, друг път не, защото проблемите, които трябва да се решават са сложни. Колкото е по-голяма сградата, с повече живущи в нея и по-голямо текучество, толкова по-непосилно  е за неопитен човек, да се справи с работата. В София преобладават жилищни сгради от такъв тип и живущите в тях трябва навреме да осъзнаят, че се нуждаят от услугите на професионален домоуправител, който познава всички тънкости на тази отговорна работа. Но как да се избере подходящ човек?

На пръв поглед, не е лесен избора на платен домоуправител в София, защото доста фирми предлагат професионални домоуправители на различни цени. Няма как да се доверят на кой да е частен домоуправител в София. Когато се избира служебен домоуправител трябва да се съобразят конкретните нужди на жилищната сграда. Всяка сграда е различна, като големина, разпределение и състояние, с различни като стандарт и отношения помежду си хора, с различни финансови възможности.

Въпреки това, логично е всеки да търси компетентен управител с голям опит и умения. Всеки, който кандидатства за работата би твърдял, че е квалифициран. Как да сме сигурни в това? Ако той наистина е добър в работата си ще има много добри препоръки или зад него стои стабилна агенция, която да гарантира за опита му.

За ваше улеснение нашата кантора „Петров” е специализирана да осигури покриването на всички високи изисквания. Старателно подбираме подходящи хора, защото знаем какви качества трябва да има професионалния домоуправител:

  • Компетентност и опит;
  • Отговорно  боравене с документация и пари;
  • Коректно и любезно общуване с живущите в сградата;
  • Умения за организиране и спазване на дисциплина;
  • Способност  бързо  да решава възникнали и заварени проблеми;
  • Точен и коректен.

Кантора „Петров” може да осигури не само професионален домоуправител за сгради в София, но и комплексното им обслужване – компетентна грижа за всички проблеми на една жилищна сграда.

          Защо е необходимо да наемете мениджър, който да управлява жилищната сграда?

Защото решавате генерално проблемите свързани с нея, като прехвърляте ангажиментите си, на знаещ и можещ човек. Във всяка жилищна сграда има хора, които знаят много за съседите си, но понякога несъществени неща. Домоуправителят е човекът, който знае съществените неща за сградата и обитателите й. Знае кои са собствениците в сградата, колко живущи има,  какво е състоянието на етажната собственост, има ли и кои са наемателите, колко средства има в общата каса, колко са наличните пари и за какво са похарчени. Той знае още: всички закони, касаещи етажната собственост, изискванията за сигурност  в сградата, кога и към кого да се обърне по даден проблем.

Какво е етажна собственост – ЕС?

Всеки живущ в голяма сграда, трябва да знае какво е Етажна собственост, за да може да я използва пълноценно и безпроблемно. ЕС са общите части в сгради, които се състоят от самостоятелни обекти на различни собственици – апартаменти, магазини, ателиета, гаражи и други. Общи за всички собственици са земята, върху която е построен имота, неговият двор, основите, външните и вътрешните разделителни стени, входната врата и вратите към тавана и мазето, площадките, стълбите, покривите и комините, общите тавански помещения и мазета, асансьора и  жилището на портиера, ако има такова. Всеки живущ има право да използва общите части от сградата, според тяхното предназначение без да пречи на съседите си също да упражняват това свое право.

Защо да изберете нашите услуги?

Както разбрахте, ние знаем всичко за Етажната собственост. Представихме ви в детайли основните услуги, които извършваме. Като заключение, още веднъж да обобщим защо да се доверите на нашата кантора.

Кантора „Петров“ има дългогодишен опит в извършването на  услуги за професионално поддържане на жилищни сгради. Ние сме специализирани в Управление и Поддръжка на така наречената Етажна собственост. Това са всички общи помещения в една жилищна сграда, за които отговорност носят всички живущи в нея. От услугата ни „Професионален Домоуправител” досега са се възползват над 700 домове в София. Ние имаме капацитета да удовлетворим потребностите от частни домоуправители на още много сгради  в София.

Въз основа на опита си изградихме СИСТЕМА, която безупречно работи за перфектно обслужване на жилищни сгради, като удовлетворява всичките им потребности. Работим качествено на базата на всички законови разпоредби. Ние не само решаваме организационните проблеми на вашия общ дом, но ви спестяваме конфликти и неловки отношения между съседите. Предлагаме оптимизирани цени спрямо количеството и качеството на услугите, извършвани от професионален домоуправител актуални за територията на София. Вече знаете: Имате ли нужда от домоуправител под наем в София? Това е  „Петров”.

Професионалният домоуправител „Петров” ще ви  спести време и нерви. Той знае всичко за управлението и поддръжката на вашата етажната собственост. Не живее във вашия вход, не ви е съсед, но се грижи за предверието  на дома ви все едно е и негов. И точно защото не ви е съсед,  не е обвързан с вас и вашите съседи с деликатни  междусъседски взаимоотношения. Затова ще ви посрещне с усмивка, но и ще изисква спазване на дисциплина, така необходима, за да е в безупречен  вид състоянието на вашата  етажна собственост.

Край на съседските скандали, неуредени въпроси, неплатени сметки, безпорядък в документацията, неприветливи входове и стълбища, спъване в тъмното и други обичайни проблеми в сгради – всичко това няма да се случи с перфектния домоуправител „Петров”.

Free WordPress Themes