Сигурност

Сигурност

ПРОМОЦИЯ: Всички, които са сключили договор с кантора Петров за домоуправителски услуги, получават до 20 % отстъпка за услугата „Сигурност“.

Ръководени от стремежа си да бъдем в услуга на членовете на етажната собственост считаме, че особено важни са спокойствието и сигурността  на всяко отделно домакинство. Физическата сигурност на жилищата е важен елемент от грижата за дома и семейството ни. В тази връзка сме на Ваше разположение за огледи, консултации, проектиране и изпълнение на най-подходящи системи за сигурност, отговарящи на Вашите конкретни нужди и защитаващи дома Ви от нерегламентирано проникване. Нашите висококвалифицирани специалисти разполагат с дългогодишен опит при изграждане на охранителни системи за всякакви категории сгради и  за всеки конкретен обект ще Ви предложат най-добрата и подходяща охранителна техника, така че заедно да постигнем максимален ефект при разумни разходи. Изградените от нашите специалисти охранителни системи отговарят на изискванията за включване към денонощна автопатрулна охрана в съответствие с Вашите предпочитания.

Изграждането на система за видео наблюдение е неразделна част от сигурността, затова е важно да бъде изпълнена професионално.

Алармената система включва инсталацията на сензори за допълнително спокойствие и сигурност.

Само живеещите в етажната собственост ще имат достъп до нея, тъй като това се гарантира от допълнителни предпазни мерки като секретни ключове и врати.

Free WordPress Themes