За Нас

За Нас

Истински професионализъм

Богат опит

Домоуправители „Петров“ за София и Перник е специализирана фирма за Управление и Поддръжка на Етажни собствености. Имаме дългогодишен опит в сферата на услугата „Професионален Домоуправител“. Към настоящия момент предлагаме своите услуги за значителен брой домове в режим на ЕС, с които имаме сключени договори за абонаментно управление и поддръжка. На база знанията, които придобихме сме изградили СИСТЕМА, работеща за самия вход по начин, по който успяваме да задоволим и най-високите очаквания. Разполагаме с енергичен и отдаден екип, стремящ се да откликне на индивидуалните потребности на всеки клиент. Един от основните принципи, по които се ръководим в работата си е качеството. Поради този факт държим всеки, който е наш или бъдещ клиент да е информиран, че спазваме всички законови разпоредби, а в действията си се осланяме на ЗУЕС. Работата с нашата фирма Ви гарантира спокойствие, комфорт и максимален стремеж от наша страна за задоволяване на нуждите на ЕС.
Основната ни цел е да работим дългосрочно с клиентите си и поради това държим високи стандарти на конкурентни цени и безупречен професионализъм.

  • Разнообразни пакети
  • Качествени услуги
  • 24/7 поддръжка
  • 99 % доволни клиенти

 

Брой домакинства

 

Брой етажни собствености

 

Брой служители

 

Рейтинг

Мнения на нашите клиенти

След като опитахме много домоуправители в София, не останахме особено доволни от повечето услуги. Време беше за промяна. Домоуправителите Петров вършат чудесна работа, дори на по-добри цени от конкуренцията.

В нашата етажна собственост имахме много проблеми със стари плащания и задължения от съседи. С помощта на Петров вече всичко е наред и ще продължаваме да ползваме техните услуги и за в бъдеще.

Няма да сгрешите с домоуправители Петров. Ползваме техните услуги от няколко месеца вече и всичко е много добре. Оценка 10/10 за професионализъм, работа и качество!

Доверих се на домоуправители Петров, след като прочетох мнения на потребители в един форум. Наистина си вършат работата перфектно и няма повече междусъседски скандали.

Бих казал, че това е една от най-професионалните фирми в София, която предлага услугата домоуправител, както и различните допълнителни услуги. Наистина съм много доволен.

Бих препоръчала домоуправители Петров на всеки, който търси подобен вид услуга. Всичко става бързо и лесно и ни пестят много време.

  1. Ивелина Григова гр. София
  2. Мартин Иванов гр. София
  3. Иван Петров гр. София
  4. Наталия Маринова гр. София
  5. Георги Георгиев гр. София
  6. Камелия Петрова гр. София
Free WordPress Themes
Call Now Button